sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Cornbread valurautapannussa


5 dl polentasuurimoita (osan voi korvata maissijauhoilla)
1,25 dl karkeita vehnäjauhoja
1 tl ruokasoodaa
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 kananmuna
5 dl piimää tai muuta hapanta maitotuotetta
2 rkl rypsiöljyä
voita

  1. Laita valurautapannu uuniin ja uuni lämpiämään 225 asteeseen.
  2. Sekoita kuivat aineet yhdessä kulhossa ja piimä, kananmuna ja 1 rkl öjyä toisessa.
  3. Kun uuni on lämmennyt 225 asteeseen, ota pannu uunista, laita siihen nokare voita ja 1 rkl öljyä ja laita hetkeksi takaisin uuniin.
  4. Sekoita kuivat ja nestemäiset aineet nopeasti sekaisin.
  5. Ota pannu uunista ja kääntele sitä niin että voi-öljyseosta tarttuu myös reunalle. 
  6. Kaada taikina pannulle ja tasoita pinta varovasti. 
  7. Paista 20 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.